Reviews gay Rotterdam 2019

Finland Sauna


2 months ago

Diverse keren geweest, altijd super Geil met genoeg geile kerels,stoombad al diverse orgies meegemaakt, net als in de darkroom. Ga zaterdag 7 september weer, rond opening. Hoop op véél Geile potente mannen, ideeën en voorstellen zijn zéér welkom

Finland Sauna


over a year ago
  

tja,

het is niet allemaal nieuw, mooi en schoon, maar dat zal me werkelijk worst zijn. Elke keer als ik kom heb ik geile sex met opgewonden kerels. Ik zit qua leeftijd denk ik onder het gemiddeld wat daar aan publiek komt en aan aandacht nooit tekort gehad. Op mijn laatste bezoek liggen geilen met 3 andere mannen op het bed in de ruimte achter het videoscherm. Elkaar pijpen, kontje likken, 2 pikken gelijk in mijn mond. Mannen die om het bed heen stonden werden ook niet vergeten. Nadat zo'n 5 mannen hadden gespoten ben ik glibberig van het zaad nog even op een vd banken gaan zitten. Vinger in mijn kontje en klaargepijpt door iemand die daar al zat. Lekkere douche na afloop en voldaan weer vertrokken.

Finland Sauna


over a year ago
  

3 weken op een donderdagmiddag de sauna weer eens bezocht. Eerst een beetje gebadderd in het bubbelbad. Daar lag al een man die zijn handen niet van me af kan houden en zich lekker zat op te geilen aan mij. Daar houd ik wel van. Na een kwartiertje bubbelen even in de de droge sauna en op naar de stoomsauna. Die zat redelijk vol met elkaar pijpende en likkende kerels. Meteen deel genomen aan de actie en de temperatuur steeg tot grote hoogte. Ik zat op mijn knieen drie mannen te verwennen. Twee hielden het niet lang en spoten in m'n gezicht en over mijn buik. Glimmend van het zaad even een douche genomen en naar boven toe. Die kerel uit het bubbelbad lag met 2 andere kerels op het stoeibed te geilen en ik ben er bij gaan liggen. Zodra hij mij in de gaten had heeft hij eerst lekker m'n kontje gelikt en na een minuutje of tien tijd voor een lekkere neukbeurt (veilig uiteraard). Met een pik in mijn kont een andere kerel gepijpt. Dat voelde wel heel sletterig. Na de daad even bijkomen op de bank een een filmpje gekeken, tenminste als ik niet op schoot zat bij een oudere geile kerel die een jonge slanke vent wel lekker vonden. Als laatste in de darkroom met een paar pikken gespeeld en lekker klaargekomen. Wel voldaan weer op huis aan gegaan.

Finland Sauna


over a year ago
  

was onlangs voor het eerst in deze sauna op een vrijdagmiddag. De inrichting van de begane grond met de sauna en stoombad is wel gedateerd. Boven waarschijnlijk ook, maar daar is het vrij donker dus zie je het niet. Het was niet heel druk, maar toch was er boven behoorlijk wat actie in de verschillende darkrooms. Lekker aan mijn trekken gekomen door een paar keer aan te schuiven op de bedden in verschillende triootjes en kwartetjes. Terwijl ik iemand lag te pijpen werd ik lekker in mijn kontje gevingerd en later geneukt. In de darkroom nog een keertje geneukt. Geen idee door wie, maar alles wel veilig. Zelf lekker klaargepijpt door een glory hole en ik weet niet wie er aan de andere kant op zijn knietjes zat. Kom zeker een keer terug.

Finland Sauna


over a year ago
  

Per OV ook goed te bereiken; neem bus 70 richting Charlois vanuit metrohalte ZUIDPLEIN, uitstappen halte "Kaatsbaan", dan is het nog 1 minuut lopen.

Finland Sauna


over a year ago
  

Was lekker vrijdag.
Woensdag maar weer eens !!

Finland Sauna


over a year ago
  

Tuesday 02 Dec '14 for the first time in sauna Finland. Friendly, correct and helpfull staff. Good service on drinks and food. The saunacomplex is not the biggest and most modern in The Netherlands. It is some what older, but clean and functional. Visitors are of all ages and correct and friendly towards each other. The price is below average and there is free parking in the neighbourhood.