Finland Sauna
gay sauna
mon-thu 12:00–23:30, fri-sat 12:00–02:00, sun 12:00–23:30
6 reviews
Rated 4.1/5 based on 8 user reviews
Edit business info This is your business
map
Show large mapFinland Sauna
Grondherendijk 7
3082DD  Rotterdam, Netherlands

Hotel for Finland Sauna

Destination
Check-in
(dd-mm-yy)
Check-out
(dd-mm-yy)
 

What is it?

This gay sauna has been reopend again. This sauna features a Finnish and Turkish sauna, whirlpool, relax rooms, dark room and free wifi

write a review

Features

food, friendly staff, darkroom, private cabines, cruising area, glory holes, steamroom, jacuzzi, dry sauna, lockers, internet, smoking area

Website

www.gaysaunafinland.nl

Website

Videos

Watch Youtube videos of Finland Sauna

Visiting Rotterdam for Finland Sauna?

Show hotels nearby on the map
Wellness Apartment Frans,
Wellness Apartment Frans
39A Schilperoortstraat,

Wellness Apartment Frans, a property with a terrace, is located in Rotterdam, 1.5 km from Ahoy Rotterdam. The property, housed in a building dating from 1930, is 4.

8.9 based on 8 reviews
Map
ss Rotterdam Hotel en Restaurants,
ss Rotterdam Hotel en Restaurants
Derde Katendrechtsehoofd 25,

ss Rotterdam is a former Holland-America line ship offering rooms next to the harbour in the Katendrecht area. It features 2 restaurants with open kitchens, free WiFi in the public areas and authentic ship cabins.

8.4 based on 2951 reviews
Map
Charlois Ahoy,
Charlois Ahoy
146B Pleinweg,

Charlois Ahoy offers accommodation in Rotterdam. Ahoy Rotterdam is 800 metres from the property. Free WiFi is available throughout the property.

8.4 based on 59 reviews
Map
Euromast,
Euromast
Parkhaven 20,

At 100 metres high, the luxurious Euromast suites tower over Rotterdam. Both feature a private balcony offering spectacular views of the city centre and the harbour.

8.5 based on 24 reviews
Map

When is it?

mon-thu 12:00–23:30, fri-sat 12:00–02:00, sun 12:00–23:30

Add to favorites

Become a member to add favorites. Join our Nightdudes community!

LoginBecome a free member in 2 minutes

Reviews on Finland Sauna

Your review

Enter your details


With Facebook login your review is automaticly validated, you don't need to enter your email or the code below.
Your real Facebook name will not be used.

Verification

Type these 5 letters in the box below it for anti spam control

security code
Submit review
no photo
over a year ago   

3 weken op een donderdagmiddag de sauna weer eens bezocht. Eerst een beetje gebadderd in het bubbelbad. Daar lag al een man die zijn handen niet van me af kan houden en zich lekker zat op te geilen aan mij. Daar houd ik wel van. Na een kwartiertje bubbelen even in de de droge sauna en op naar de stoomsauna. Die zat redelijk vol met elkaar pijpende en likkende kerels. Meteen deel genomen aan de actie en de temperatuur steeg tot grote hoogte. Ik zat op mijn knieen drie mannen te verwennen. Twee hielden het niet lang en spoten in m'n gezicht en over mijn buik. Glimmend van het zaad even een douche genomen en naar boven toe. Die kerel uit het bubbelbad lag met 2 andere kerels op het stoeibed te geilen en ik ben er bij gaan liggen. Zodra hij mij in de gaten had heeft hij eerst lekker m'n kontje gelikt en na een minuutje of tien tijd voor een lekkere neukbeurt (veilig uiteraard). Met een pik in mijn kont een andere kerel gepijpt. Dat voelde wel heel sletterig. Na de daad even bijkomen op de bank een een filmpje gekeken, tenminste als ik niet op schoot zat bij een oudere geile kerel die een jonge slanke vent wel lekker vonden. Als laatste in de darkroom met een paar pikken gespeeld en lekker klaargekomen. Wel voldaan weer op huis aan gegaan.

no photo
over a year ago   

was onlangs voor het eerst in deze sauna op een vrijdagmiddag. De inrichting van de begane grond met de sauna en stoombad is wel gedateerd. Boven waarschijnlijk ook, maar daar is het vrij donker dus zie je het niet. Het was niet heel druk, maar toch was er boven behoorlijk wat actie in de verschillende darkrooms. Lekker aan mijn trekken gekomen door een paar keer aan te schuiven op de bedden in verschillende triootjes en kwartetjes. Terwijl ik iemand lag te pijpen werd ik lekker in mijn kontje gevingerd en later geneukt. In de darkroom nog een keertje geneukt. Geen idee door wie, maar alles wel veilig. Zelf lekker klaargepijpt door een glory hole en ik weet niet wie er aan de andere kant op zijn knietjes zat. Kom zeker een keer terug.

member photo nl020pa
over a year ago   

Per OV ook goed te bereiken; neem bus 70 richting Charlois vanuit metrohalte ZUIDPLEIN, uitstappen halte "Kaatsbaan", dan is het nog 1 minuut lopen.

no photo
over a year ago   

Was lekker vrijdag.
Woensdag maar weer eens !!

no photo
over a year ago   

Tuesday 02 Dec '14 for the first time in sauna Finland. Friendly, correct and helpfull staff. Good service on drinks and food. The saunacomplex is not the biggest and most modern in The Netherlands. It is some what older, but clean and functional. Visitors are of all ages and correct and friendly towards each other. The price is below average and there is free parking in the neighbourhood.

no photo
over a year ago   

Welke bus moet je nemen om bij finland sauna komen

Write a review

Feedback

Is the information about Finland Sauna here correct?

Contributions and updates by:
photo roolootje