Nighttours.com logo
 

Reviews Rotterdam

RSS Feed reviews

Write a review

Write your own reviews · select event first:

Finland Sauna

no photo
6 months ago   

was onlangs voor het eerst in deze sauna op een vrijdagmiddag. De inrichting van de begane grond met de sauna en stoombad is wel gedateerd. Boven waarschijnlijk ook, maar daar is het vrij donker dus zie je het niet. Het was niet heel druk, maar toch was er boven behoorlijk wat actie in de verschillende darkrooms. Lekker aan mijn trekken gekomen door een paar keer aan te schuiven op de bedden in verschillende triootjes en kwartetjes. Terwijl ik iemand lag te pijpen werd ik lekker in mijn kontje gevingerd en later geneukt. In de darkroom nog een keertje geneukt. Geen idee door wie, maar alles wel veilig. Zelf lekker klaargepijpt door een glory hole en ik weet niet wie er aan de andere kant op zijn knietjes zat. Kom zeker een keer terug.

Finland Sauna

member photo nl020pa
9 months ago   

Per OV ook goed te bereiken; neem bus 70 richting Charlois vanuit metrohalte ZUIDPLEIN, uitstappen halte "Kaatsbaan", dan is het nog 1 minuut lopen.

Finland Sauna

no photo
10 months ago   

Was lekker vrijdag.
Woensdag maar weer eens !!

Finland Sauna

no photo
10 months ago

Ga vrijdag 9e daar weer eens heen. Wil wel weer eens onder gespoten worden. Lekker pijpen en trekken. Spuit maar in me mond en over me heen. Lig in sling of op bed. Maar in de filmzaal kan ik je ook lekker pijpen. Ben direct na 12.00 aanwezig tot tegen 19.00. "Gekleed" in cockring.....kom allemaal spuiten......

Finland Sauna

no photo
11 months ago   

Tuesday 02 Dec '14 for the first time in sauna Finland. Friendly, correct and helpfull staff. Good service on drinks and food. The saunacomplex is not the biggest and most modern in The Netherlands. It is some what older, but clean and functional. Visitors are of all ages and correct and friendly towards each other. The price is below average and there is free parking in the neighbourhood.


 
International gay events

RSS Feed reviews

Copy the RSS feed to your favorite RSS application or just open the link:
open feed in Feedburner open feed xml
Close